Thursday, September 16, 2010

အေၾကာ္မ်ား ေရရွည္ခံ လွပရန္ ရန္ကုန္မွဆုိင္တခ်ဳိ႕က ပလပ္စတစ္မ်ား ထည့္ေၾကာ္ဟုဆုိ

အေၾကာ္မ်ား ေရရွည္ခံ လွပေစမည့္ အႏၱရာယ္ႀကီးသည့္ နည္းပညာတခုကုိ ရန္ကုန္မွ အေၾကာ္သည္တခ်ဳိ႕က ႏွစ္အတန္ၾကာ အသုံးျပဳလ်က္ရိွသည္ဟု တနလၤာေန႔ထုတ္ MODERN TIME ဂ်ာနယ္တြင္ ေရးထားသည္။
          “တေနကုန္ ၾကြပ္ရြၿပီး စားလုိ႔ေကာင္းတ့ဲ ေရရွည္အထားခံ အေၾကာ္စုံကုိ ရရိွဖုိ႔အတြက္ အေၾကာ္ေၾကာ္တ့ဲ ဆီပူထဲကုိ ေရသန္႔ဗူး ပလပ္စတစ္ အၾကည္ေတြကုိ ထည့္ၿပီး အေၾကာ္ဆုိင္ အေတာ္မ်ားမ်ားက ေၾကာ္ေလွာ္ၾကပါတယ္” ဟု ဂ်ာနယ္တြင္ ေဖာ္ျပထားသည္။
          သမုိင္းလမ္းဆုံမွ နာမည္ႀကီးဆုိင္တဆုိင္က ဆီပူအုိးထဲသုိ႔ ပလပ္စတစ္ပုလင္းခံြ ၃ ပုလင္း ထည့္ေၾကာ္ေၾကာင္း၊ လမ္းေဘးဆုိင္တဆုိင္က ပလပ္စတစ္အိတ္ ၂ လုံး ဆီအုိးထဲ ထည့္ေၾကာင္း မ်က္ျမင္သက္ေသမ်ားကုိ ကုိးကားၿပီး ေရးထားသည္။
          အေၾကာ္သည္တဦး၏ “ဒီလုိမ်ဳိးလုပ္တာက သုံးေလးႏွစ္ေလာက္ ရိွၿပီ။ ေရာင္းတ့ဲသူက မ်ားလာေတာ့ အၿပိဳင္အဆုိင္ လုပ္ၾကတာေပါ့” ဟူေသာ စကားကုိလည္း ကုိးကားထားသည္။
          ထုိသုိ႔ ျပဳလုပ္ျခင္းေၾကာင့္ အေၾကာ္မ်ား ေရာင္းပန္းလွၿပီး ဆီစားသက္သာသည္ဟု ဆုိ၏။

မိုးမခ

0 comments:

Post a Comment